ni hittar mig
 © Lovisa Eriksson
 
De senaste dagarna kanske jag har lyst med min frånvaro, men det kan dels bero på att jag och min kompis Erika har startat en foto blogg. Den kan ni hitta HÄR eller skriva in pixle.blogg.se i ert sökfält (eller vad det nu heter). Vi kommer som sagt lägga ut en massa bilder och uppdateringen kommer bli så mycket bättre än här. Dels för att vi är två, men också för att vi är fulla av motivation! Super ska det bli och hoppas att ni följer med mig :)
 
I 2.5 år har den här bloggen levt och det känns lite sorgligt att lämna den, men den kommer finnas kvar. Alltså inte att raderas. Det är som en dagbok jag skriver i, bara lite öppnare... Det är kul att titta tillbaka i arkivet och det är ofta som man tanken "vad tänkte jag på" kommer upp!
 
Om du klickar in HÄR ser du mitt första inlägg... Inte det bästa om man säger så och om bloggandet har haft något bra med sig är det väl att jag har utvecklats!
 
Jag har publicerat så många inlägg och det har alla varit speciella. Inte så intressanta att läsa kanske, men det har varit en plats där jag kan släppa ut min kreavitet, mina tankar och mina känslor ;) 890 inlägg har det blivit totalt...
 
PUSS OCH KRAM! GLÖM INTE PIXLE.BLOGG.SE
 
Kram från moooi <3