10% tandläkare

Ja det var ju inte igår jag uppdaterade här... Sedan sist har det hänt en hel del. Jag har nu gått och bott i Umeå under en termin och är 10% tandläkare. Heja heja!

Annat som jag har roat mig med när jag inte har suttit med näsan i skolboken är att köpa lite rosor. Att en bukett med rosor kan göra än så glad, lätt värt att köpa en bukett lite då och då. 
I maj fick vi en riktig sommardag med 20 grader och sol. En del av klassen bestämde sig för att grilla och njuta av det fina vädret. Lite typiskt var ju att in princip alla i Umeå hade samma tanke som oss så grillplatserna i solen var upptagna. Men det är dumt att klaga och vad gör lite skugga när man har fint sällskap? 
Bilden där i mitten med lera och snö är ifrån pre-brännbollsyran där vi ställde upp med ett lag; Tandläkare utan gränser. Dagen innan var vi och tränade på att träffa bollen och ladda upp och dagen när det gällde hade det lagt sig snö på backen och var kallt. Men som de kämpar vi är sprang (läs halkade) vi mellan konerna och slog (läs missade) boll efter boll. Ett gott engagemang räckte tyvärr inte när vi blev utbrända gång efter gång och hamnade på en sista plats. Men roligt hade vi iaf!
Jag har även fått upp lite bilder på den enda vägg som inte täcks av hyllor så lägenheten känns lite mer som min.
Och sist men inte minst firade vi sommarlovet och att tentan var över med brännbollsyran. Var kanske inte riktigt min typ av artister men det var kul och Zara gjorde det lätt värt det. Höjdpunkten med festivalen har helt klart silent disco där vi höll till en hel del och dansade. Såååå roligt! 
 
Efter 6 veckor i Umeå ser jag verkligen fram emot att komma hem och krama om Arvid och resten av familjen. Och Julia såklart!