VECKA 38
Veckan inleddes med brödbak // Och fortsattes med en spegelselfie
Materialvetenskapen har börjat och vi preparerar kronor som aldrig förr // Lovisa påväg mot sin första patient
I lördags hoppade jag och Viktor på flyget mot Stockholm // Där blev det födelsedagsfirande på Häringe slott
Vi inledde vistelsen med bastu och dopp i havet // Underbar miljö kring slottet
<3 // Hur fint?
En fin alé påväg ner mot havet och bastun // Slottets baksida med en gigantisk pool
Vi avslutade vår lilla resa med lite shopping och en fika // Flyget lyfte återigen mot Umeå
 
Vecka 38, en vecka som sprungit iväg. Relativt mycket i skolan och nya kurser som drog igång, däribland materialvetenskapen. Riktigt kul att få fortsätta borra och nu med nya lite klurigare uppgifter! I radiologin har vi fortsatt fram med stormsteg (det är en kurs där man kastas till nästa uppgift trots att man känner sig osäker...) och jag har haft min första patient. Det var otroligt nervöst och läskigt men gick över all förväntan. Fick en snäll och trevlig patient som var väldigt förstående!
Något annat kul som har hänt denna vecka är att jag och Viktor har haft en liten snabb visit i huvudstaden. En i Viktors släkt fyllde 70 år så vi var nedbjudna till Häringe slott över helgen för att fira henne. Vi flög ner tidigt på lördags morgon och fortsatte med tåg mot slottet där det bjöds på brunch och sen bastu med resten av släkten. Vi var självklart tvungna att gå runt lite på området och vad fint det var! Verkligen helt underbar miljö. Har saknat det lugnet som fanns där och självklart hästlukten som fanns kring alla hästhagar (hästabstinensen växte lagom mycket). På kvällen serverades en trerätters middag på slottet och sen fortsatte festligheterna in på natten. Mycket god mat och trevligt sällskap! 
Söndagen inleddes med en härlig hotellfrukost och sen fick vi skjuts in till stan där vi strosade omkring i några timmar. Det blev lite shopping och en mysig fika innan vi tog Arlanda express till flyget och begav oss hem mot vardagen igen.