VECKA 4
 
Ännu en vecka har passerat och det känns att det har varit två intensiva veckor. Mottagningen har fortsatt denna vecka dels med campuskamp och nolleolympiad och dels med insparkningssittning och togafest. Riktigt roligt avslut på mottagningen!
I veckan så fyllde Arvid hela 3 år och för att inte lysa helt med min frånvaro blev det facetime både till den fina morgonsången och presentöppning. 
Vi har haft vår första amanuensträff för OKB-kursen och jag tyckte det kändes helt okej ändå. Vi gick igenom näst intill alla kraniets delar och strukturer och trots att jag inte kan allt (långt ifrån...) så blev det lite klarare iaf. Guld värt att ha dessa träffar med de äldre terminarna som förklarar, svarar på frågor och ger värdefulla plugg och tenta tips!
Lördagen började med sconesbak och sedan iväg med Linnea, Ilker, Simon och Omar till Willys och även donken. Jag och Linnea fick två plusmenyer för 68 kr totalt plus Mc Flurry till efterrätt så det var två glada tjejer som rullade ut till bilen efter maten.