VECKA 12
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Ännu en vecka har gått och det är endast tre ynka men extremt långa dagar kvar tills jag åker hem. Längtar så mycket tills att få krama om alla där hemma! Denna vecka har vi börjat två nya kurser, nämligen allmän och oral patologi samt material vetenskap. Spännande med något nytt man hade varit skönt att ha lite längre paus efter OKB tentan. Men men, det är inte så mycket att göra åt saken.
Denna veckan har jag kommit på att jag faktiskt kan flytta på min spegel jag har hängandes på dörren och sitta och sminka mig i dagsljus (och framför tvn, hehe). Jag har även försökt mig på ett träningspass på Iksu med mina nya träningsbyxor, men fick ge upp träningen efter ett par låtar då jag bara fick mer och mer ont i halsen. Så spenderades resterande pass sittandes på golvet... Är det något jag är så är det extremt trött på att vara förkyld! 
I helgen har jag målat lite framför Hitta Doris, haft Harry Potter kväll hemma hos Helena och ätit våfflor. Harry Potter kvällen var mycket mysig! Vi började med att köpa mat med oss hem till Helena och sen tittade vi på första filmen och körde x antal kahoot efteråt. 
Kram från moooi