VECKA 8
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
 
Denna veckan har varit så mysigt! Trots ett försenat tåg kom Basse och pappa fram till Umeå i tisdags. Vi började deras besök med en tripp till Maxi och sedan vidare mot IKEA för att köpa gardinstänger. En tv fick även följa med mig hem så deras besök har varit mycket givande för min lägenhet och väldigt dyr för min plånbok. Nej, men är så nöjd med gardinerna! Lägenheten känns mycket mer ombonad och hemtrevligare.
Vi passade även på i det fina vintervädret att ta en promenad till Nydalasjö och ett besök till Ruccola som förövrigt har den godaste pizzan. Sen åkte vi en sväng till Holmsund som inte hade så mycket mer än båtar och coop, men det var iaf kul att åka utanför Umeås gränser. Eftersom jag inte har tillgång till bil här uppe blir det inte så många roadtrips... 
Pappa tyckte även att jag behövde lite kultur om Umeå så vi avslutade deras resa med Västerbottens museum. Hittade några fotovänliga skidor och en lampkrona gjord av djurtänder. Funderar på att skaffa en till lägenheten som den blivande tandläkare man är. Nej, men det var ett mysigt avslut på besöket med fika och allt vad det var på gammlia!
Nu är det dags att ladda om och fokusera på plugget då tentan närmar sig med storsteg!
 
Kram kram